Skip to content

Over ons

Over ons
Over Rood Consult

Rood Consult is een vooruitstrevend bureau door Kees Rood opgericht in 2000. In de jaren daarvoor was Kees gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement en trajecten gericht op het versterken van de bedrijfscultuur. Klanten: bedrijven van groot tot klein in uiteenlopende sectoren.

Steeds weer werd en wordt aangetoond dat bedrijven die hun medewerkers centraal stellen – door onder meer gerichte aandacht en juiste scholing – beduidend betere bedrijfsresultaten realiseren dan hun collega bedrijven. Mensen ontwikkelen zich tot geschikte medewerkers en collega’s als zij hun talenten kunnen inzetten en verder ontplooien.

Dit is ook de belangrijkste reden waarom de focus van Rood Consult vanaf het jaar 2000, nog meer dan voorheen, is komen te liggen op de ‘mens’ in de organisatie. In die periode heeft Kees diverse beroepsopleidingen gevolgd op het gebied van coaching en ontwikkeling van mensen. Dit bleek goed aan te sluiten bij zijn passie en resulteerde in het ontwikkelen van enkele krachtige trainings- en coachingsproducten. 

Profiel Kees Rood:

  • Inspireert en ondersteunt mensen en organisaties bij gewenste en noodzakelijke verandering
  • Coach/trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling
  • Organisatieadviseur en Investors-in-People adviseur
  • Ervaren sparring-partner

Rood Consult werkt samen met meerdere collega adviseurs, trainers en coaches.